lauantai 31. maaliskuuta 2012

Postausvyöry 3/3: Talvikausi päättyy

Meinasin jo unohtaa/antaa periksi tämän suhteen, mutta koitetaan nyt vielä.

Talvikaudella tuli yhtä jos toistasin hassua animea. Olen seurannut yllättävän montaa sarjaa viime kuukaudet ja nyt on aika vetää pakettiin koko höskä.

Nämä katsomani sarjat jatkuvat vielä keväälläkin:
Fairy Tail, mangaa netistä lukevana tiedän, että hienoja asioita on tulossa, enkä lopettaisi tämän katsomista mistään hnnasta. Openingissa tosin on vaihtumisen varaa.
Pokemon Best Wishes, jonka sain juuri äsken katsottua kiinni. Katson tätä vasta subeilla, joten en ole muutenkaan ilmestymisvauhdissa kiinni.
Yu-Gi-Oh! Zexal, muistatteko kun haukuin tätä? Totesin täsä taannoin, että Zexal on puuduttavaa kakkaa, jota on pakko katsoa juonen takia. ZXkin on nyt katsottu kiinni.

Loppuneet sarjat:
Brave 10
oli niin läppä sarja, ettei mitään rajaa. Meinasin jo välistä lopettaa tämän katsomisen, koska en voinut jaksaa stereotyyppistä kakkaa, mutta kun ei se ollut kuin 12 jaksoa ja yli puolet meni, niin miskei loputkin. En kuvailisi Kymppiä edes viihdyttäväksi, koska se oli niin perushuttua, että... Seiyuuiden takia tämän katsoin, sen verran nimekästä porukkaa oli mukana. Musiikkiin en jaksanut kiinnittää edes huomiota, kun kirosin koko ajan animen paskuutta. Animointi ei ollut mitään ihmeellistä. Tusina-anime ihan täysin. Siksi neuvonkin teitä, epärakkaat immeiset, älkää katsoko Brave 10ä, ellette halua hakata päätänne seinään loppupäivää.

High School DxD
meni ajan kanssa parempaan suuntaan. Viimeistään siinä kohtaa ymmärsin animen pointin kun luin pari bloggausta sitä koskien. DxDn koko idea oli olla tyhmä ja pervo. Tykkäsin demoniteppeluhurdur-jutuista niin plajon, että olisin varmaan katsonut DxDn loppuun muutenkin, mutta vihannut joka hetkeä enemmän. Nyt pystyin katsomaan sen ilon kautta. Suosittelen sarjaa jokaiselle, joka tykkää ecchitappelusarjoista eli suomeksi tisseista ja tappelevista demoneista.

Inu x boku SS
oli myös ihan ok loppujen lopuksi. Olin jossain välissä jo vähän skeptinen sen suhteen, onko tässä oikeasti mitään järkeä. Söpöily ja koiranpentu-katse eivät aina iske hellyyssuoneeni, eivätkä tehneet niin nytkään. Enemämn minussa herätti ihhii-kohtauksia Pokemonin Satoshin Zuruggu kuin Miketsukamin koiranpantudraama. Oikeasti! Mikatsukamin taustaa valottava jakso oli sikäli ihan mielenkiintoinen, että se auttoi ymmärtämään... en tiedä mitä, mutta varmaan jotain auttoi ymmärtämään. Tykkäsin myös sarjan huumorista. Inu x boku SSkin voin suositella, mutta jos välttämättä haluaa katsoa palvelijahöröilyä, kannattaa kääntyä kevätkaudella jatkuvan Fate/Zeron puoleen.

Cardfight!! Vanguard
oli itseasiassa vasta ensimmäinen kausi. vangauard jatkuu toisen kauden merkeissä ymmärtääkseni heti ensi viikolla. Odotan sitä innolla, mutta ensin vähän tästä kaudesta. Vanguardinkin suhteen aloin skeptiseksi, mutta eri syistä, kuin vaikka SS:ssä. CV alkoi nimittäin korttipelianime ärsyttää kun pelit kestivät kaksi jaksoa vain koska pelaajat puhuivat vähän väliä puoli päivää keskenään ja pohtivat maailman syntyjä syviä. Neuvo käsikirjoittajille: enemmän peliä, vähemmän puhetta!!! Mukatärkeälle jutustelulle piti oikein raivata tilaa jättämällä korttien selittäminen pois. Just... Olen silti sitä mieltä, että anime, varsinkin korttipeleihin kohdistuvana, CVn ensimmäinnen kausi oli varsin viihdyttävä, vaikka loppupuolen Psyqualia-sekoilu menikin pahasti yli. Hyvä puoli oli se, ettei päähenkilö ollut heti jonkun mystisen hengen vallassa voittamassa joka -tun peliä ja naishahmoillekin annettiin oikeasti jotain arvoa. Näen hieman kliseenä Misakin ja Asakan rival-revenge-suhteen, mutta lopulta sekin päättyi ihan tyydyttävästi ja Asakan taustaa valotettiin kivasti. Yhtä hyvää puolta en mainitse, koska se spoilaisi ikävästi, mutta sanotaan vaikka, että ensimmäinen national oli aika ylläri, siis korttipelianime tasolla. Suosittelen, varsinkin jos Vanguardin kokeilu kiinnostaa tai muuten vaan haluaa katsoa vielä yhden korttipelianimen.

Mitä keväällä aion katsoa?
Vanhoja sarjoja, jotka ovat jääneet kesken tai täysin aloittamattoma vielä. Aiempaan luokkaan kuuluu mm. Tengen Toppa Gurren Lagann, Hidan no Aria ja Toaru Majutsu no Index. Aloittamattomia kohdallani ovat esimerkiksi Noir ja Le Chevalier D'Eon. Kevään alkavia sarjoja käsittelen, kunhan oikeasti tiedän, mitä muutakin aion katsoa kuin Fate/Zeron kakkoskauden ja Zetmanin.

PS. Haahaa, ehdin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti