tiistai 17. huhtikuuta 2012

Pois valtavirrasta ja blogia kohti

Blogini täytti vajaat kaksi viikkoa sitten vuoden, enkä minä onneton laiskuri jaksanut päivittää edes onnitellakseni itseäni. Olen onnistunut pitämään tämän blogin edes suhteellisen elossa. Lukuunottamatta viime syksyn pitkää hiljaisuutta, olen ollut ihmeellisen ahkera.

Tykkään tehdä kohupostauksia. Puhun mieluusti asioista, jotka aiheuttavat yleistä närää ja vininää omassa skenessään. Skandaaleja on ollut pitkin kevättä, mutta minä onneton onnen onkimato en ole jaksanut niihin tarttua. Nytkin meni loistava aihe sivu suun vain, koska en jaksanut kirjoittaa bloggausta ajoissa tai edes kerätä lähdemateriaalia. Nyt kaikki jutut on poistettu, mutta jos hyvin käy, kohupostaus SM-kisoista ja Desusta tullaan vielä näkemään tässä blogissa jossain kohtaa. Onhan sentään tämän päivityksen jälkeen vielä kaksi postausta tehtävä, jos meinaan pitää uudenvuodenlupaukeni, ainakin toisen niistä.

Haluan jo tässä kohtaa turhan päiväistä postaustani kiittää kaikkia kolmea lukijaani. En tiedä, mikä teitä vaivaa, kun ilmoittaudutte lukijoikseni, mutta olen silti erittäin kiitollinen saamastani huomiosta. Vielä iloisemmaksi minut kuitenkin tekee sellainen pieni asia kuin yli tuhat latauskertaa. Keitä ikinä olettekin, olette mahtavia. On tietysti täysin mahdollista, että osa on vahingossa päätynyt tänne. Mahdollisesti puhtaasta uteliaisuudesta, koska laitoin linkin tähän blogiin kolmelle käyttämälleni foorumille. Kahteen niistä allekirjoitukseen ja kolmantaan kotisivuksi, koska foorumin säännöt kieltävät ulkopuoliset linkit allekirjoituksessa.

Sitten tarkastelemaan, millä muilla keinoilla joku on lyötänyt tänne, nimittäin sanahaut koko ajalta.
joukosta kannattaa erottua Ei tarvinne miettiä kahdesti, minne tällä ollaan päädytty. Joukosta erottumis -bloggaukseni on muuten suosituin kirjoitukseni tällä hetkellä, vieläpä ylivoimaisesti.
joukosta erottuminen ks. edellinen kommentti
shizuru Shippausanalyysin vika. Luulen kumminkin, ettei tämä ole tuottanut hakijoilleen niin suurta iloa, ainakaan niille noin 150 ulkomaalaiselle. Sorry, but I'm going to continue writing only in Finnish.
kannattaa erottua joukosta Näille ei ole loppua ja joukosta ei kannata erottua.
miksi joukosta kannattaa erottua Aaaargh!
yuri luento frostbite ...oli kamala, ei pahalla. Ei minulle ainakaan jäänyt siitä mitään hyvää sanottavaa.
yuri-luento frostbite ks. ylempi
enkun koe En ole varma miksi, mutta luulisin, että tällä on jotain tekemistä kevään YOiden kanssa.
erotunko edukseni joukosta Et erotu, nyt hiljaa.
homura Mai-Hime vs Madoka -bloggaukseni... Tiedoksi tämän haun tekijälle, että en kirjoita Madokasta enää uudestaan, ellei siitä minulle erikseen makseta. Voin viitata, mutta uutta erillistä postausta en enää tee. Olen parempi lyttäämään kuin hehkuttamaan (ks. postaukseni erilaisuudesta esimerkkiä kaivatessasi).

Voitte luottaa siihen, että kirjoitan kevään sarjoista postauksen. En kuitenkaan tee sitä vielä muutamaan päivään, koska olen itsekin epävarma, mitä oikeastaan katson loppuun. Talvikauden lopetuksestani jäi muuten eräs mainitsemisen arvoinen anime, nimittäin Persona 4 the Animation. Olen kuitenkin sen verran kakkapää, etten lisää sitä enää kyseiseen postaukseen. Sanon vain tässä, että katsokaa jos haluatte, oli aika perushuttu. Minulle siitä ei jäänyt mitään makua ja katsoin sen loppuun uteliaisuudesta ja velvollisuudesta. Myös tulevia animetapahtumia tulen käsittelemään ja voitte olla varmoja, että kirjoitan hirveän kitinäpostauksen kolmen viikon päästä olevasta Tampere kupliista.

Tapahtumista puheen ollen, minulla on ollut jo kauan lippu Desuconiin ja nyt majoituskin on varattu, joten siitäkin reissusta tulee varmasti turinaa ja jos hyvin (huonosti) käy, näette myös pärstäni coniraportissa. Mainaamme nimittäin keverin kanssa kuvata kommenttivideon paikan päällä. Desuconiin myös liittyy toinen uudenvuodenlupaukseni. Lupasin tehdä sinne Shironan (eng. Cynthia, Pokemon) takin. En koko cossia, vain takin. Aikataulua kun katselen, näyttää uhkaavasti siltä, että lupaus jää pitämättä, mutta toivotaan parasta. Minun riemastuttavan ailahteleva persoonani on nimittäin paljon helpompi bongata, jos kuljen tyylikäs musta takki päällä (ihan kuin Code Geass -laukkuani niine monine badgeineen ei muka huomaisi). Ja saahan takin teosta myös hienoja, kuvien täyteisiä päivityksiä.

Vuosijuhlan kunniaksi (ja asiaan sopivien kuvien puutteen takia) julkaisen nyt blogissani ennennäkemätöntä materiaalia. En ole niistä erityisen ylpeä, mutta en kehtaa laittaa tänne mitään uudempiakaan teoksiani (toistaiseksi). Olen muuten parempi piirtäjä kuin mitä noista alla olevista voisi kuvitella, puhumattakaan kielitaidollisista aivopieruistani.
Valinnaisessa kuviksessa tehty.
Kotona vapaaehtoisesti, myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti