perjantai 29. kesäkuuta 2012

Nimenvaihto ja muuta ilmoitusluontoista

Blogin nimi ja mahdollisesti osoitekin tulee muuttumaan lähipäivien aikana. Uudeksi nimeksi todennäköisesti tulee pelkkä "Pois valtavirrasta", ellen ehdi keksiä parempaa sunnuntai-iltaan mennessä. Osoitteen muutos ei ole vielä edes varmaa, joten älkää vielä hyppikö seinille. Jos sellainen tapahtuu, päivitän kyllä uuden osoitteen joka foorumille, missä olen linkkiä tänne viljellyt. Tämän joukkoon kuulukin vain Yu-Gi-Oh! Suomi, suomalainen Duel Masters -foorumi ja aniki. Lisäksi te Naamakirjan puolelta tulevat saatte linkin seinältäni.

Coniraporttien tekemisen joko lopetan kokonaan tai muutan tyyliä huomattavasti. Desuraportin kirjoittaminen osoitti, ettei minulla olo aikaa, energiaa, hermoja eikä muistia kirjoittaa pitkiä sepustuksia siitä, mitä tein minäkin hetkenä. Enkä usko, että sellaisia postauksia kovin moni jaksaa lukeakaan. Coniraportteja luultavasti tulee vielä, mutta ne ovat paljon tiiviimpiä eivätkä koostu kolmesta, edes kahdesta postauksesta. Animecon saa kunnian olla ensimmäinen con, jonka raportoin uudella tavalla, mikä se ikinä onkaan.

Animekausien loppumis- ja alkamispostauksilla teen myös jotain. Ei tunnu kauhean käytännölliseltä kirjoittaa joka kolmas kuukausi kaksi sekalaispostausta, yksi loppuvista ja toinen alkavista, animesarjoista. Yritän vastaisuudessa kirjoittaa enemmän yksittäisistä sarjoista, mutta en lupaa mitään laiskuuteni takia.

Vaikka yritän muuttaa blogin postauslinjaa selkeämmäksi, osa nillittämisistä ja derppailuista tulee pysymään. Erityisesti eri asioista valittaminen tulee jatkumaan hamaan tulevaisuuteen, koska tykkään valittaa ja kaivaa asioiden negatiivisia puolia esiin. Otan tähän postaukseen mieluusti kommenttia siitä, millaisia postauksia haluaisitte vastaisuudessa minulta lukea. Mitään uliulivänivänioletihankakka-kommentteja en halua. Tiedän omat rajani ja joskus on hauskaa yrittää rikkoa niitä. Rakentava palaute on aina kivaa ja jos juttuni eivät miellytä (esim. valitukseni Desun iltabileistä), älkää lukeko tätä blogia.

Vielä yksi juttu liittyen kirjoitusvirheisiin, joita tuntuu änkeävän joka koloon. Koneellani ei ole vielä ohjelmaa, jolla voisin tarkistaa sanojen oikein kirjoituksen. Ajatukseni myös kulkee parhaimmillaan niin nopeasti, etteivät sormeni meinaa perässä pysyä ja postauksista tulee usein niin pitkiä, että niiden vähintään kolminkertainen läpiluku haittaisi oleellisesti päivitysvauhtia ja yöuniani. Minä kun kirjoitan useimmat postaukset keskellä yötä. Älköön tulko viisastelijat sanomaan, että voisin kirjoittaa päiväsaikaan ja siten päästä ajoissa nukkumaan. Kirjoitan öisin ihan sen takia, että silloin on vähiten keskittymistä häiritseviä haittatekijöitä. Uskokaa tai älkää, niitä piisaa tässä asunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti