lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulu tulee enkä ole valmis

Ihan ensiksi haluan pahoitella sitä, että ole kirjoittanut tänne mitään yli kahteen kuukauteen. En todellakaan halua toistaa viime vuodelta tuttuja, yli kolmen kuukauden pituisia taukoja ja olisin halunnut kirjoittaa kesäkauden loppumisesta ja syyskauden alkaneista sarjoista, nillittää SAOsta ja vaikka mitä muuta, mutta... Niin. Asioita tapahtui. Sain ihan käsittämättömän (syys)masennuksen, jollaista en ole kokenut koskaan ennen lähes 20 vuotta kestäneen elämäni aikana. Olisin halunnut tehdä vaikka mitä, mutten kyennyt tarttumaan mihinkään ja se ahdisti entisestään. Olen lisäksi niitä ihmisiä, jotka eivät mielellään valita ongelmistaan vaan koittavat yksin rämpiä niiden yli. Ei ole ihan tervettä jästipäisyyttä. Koitan paikata tilanteen tämän kuun aikana, koska aikaa ainakin pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi. Se on sitten eri asia, löytyy aiheita ja innostusta kiroittaa, mutta teen parhaani. Olen myös turhan itsekriittinen enkä halua tulla tänne vain jauhamaan sitä itseään, kun uskon pystyvän parempaan. Täytyyhän tällä blogilla tietty laatutaso olla.

Minulla on lisäksi kaksi muuta blogia, jotka huutavat huomiotani ja uusia postauksia, jotka tulevat todennäköisesti rajoittamaan aikaani tämän blogin kanssa. Ainakaan toista näistä blogeista en voi jättää oman onnensa nojaan (vaikka mieli tekisi), varsinkaan kun pidän sitä yhteistyössä yhden kaverini kanssa.

Sitten iloisempiin asioihin. Viimeisimmän postaukseni, Tracon-raportin, jälkeen blogi on saanut kaksi uutta lukijaa. En tiedä miten ja miksi, mutta kiitos, olette ihania. Saan siitä voimaa ja uskoa kirjoittaa postauksia tai ainakin aloittaa niiden tekemisen. Ja minulla aloittaminen on puoliksi tehty.

Viime yönä yhden aikaan kohtasin karun todellisuuden kun tajusin, että nyt on joulukuu. Mihin tämä vuosi on mennyt?! Vastahan mietin vuoden vaihteessa, kuinka kiva olisi tehtä joulukalenteri teemalla x. Toisin sanoen vähäisen (lue: olemattoman) suunnitteluajan vuoksi blogini ei saa joulukalenteria tänäkään vuonna. Harkitsin asiaa kahdesti, koska olisin voinut korvata sillä tämän pari kuukautta kestäneen inhottavan hiljaisuuden, mutta sitten ajattelin, etten halua julkaista blogissani hätäisesti päätettyjä ja vielä hätäisemmin kirjoitettuja juttuja, jotka teen lähinnä velvollisuudentunnosta. Ei näin. Siispä yritän saada joulukuun aikana kasaan pari kunnon postausta oikeista asioista/sarjoista sen sijaan, että kirjoitan jotain "kirjotin nyt jotain tälle päivälle, koska pakko" -soopaa. Laatu menee tässäkin asiassa määrän yli ja olenhan myön parantumaton perfektionisti.

En tee mitään lupauksia tulevien aiheiden suhteen, koska ne eivät kuitenkaan loppupeleissä pitäisi paikkaansa. Sen sijaan voisin julistaa nyt jo uudenvuodenlupauksekseni sen, että kirjoitan vähintään yhden postauksen kuussa ensi vuonna. Saa nähdä olenko toiveikkaampi kuun lopulla, kun aihe on oikeasti ajankohtainen.

PS. Otan nyt ja vastaisuudessa vastaan ehdotuksia siitä, mistä aiheesta voisin kirjoittaa eli mistä asiasta/sarjasta te lukijat olisitte kiinnostuneita lukemaan minun mielipiteeni. En tietenkään sitoudu kirjoittamaan kaikista ehdotuksista (jos yhtään edes tulee), mutta uskon, että niistä olisi apua, jos joskus haluan ehdottomasti avata saisen arkkuni, mutten keksi aihetta.

PPS. Olisipa jo kevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti